Launching English Area

FEB Unila – 18 November 2016

IMG_20161118_081119Pagi ini Dekan FEB Prof. Dr. Satria Bangsawan, S.E., M.Si., bertempat ditaman antara gedung A dan gedung B, berkenan membuka acara Launching English Area, English Building dan memberikan ucapan selamat kepada EEC FEB yang telah meraih prestasi juara dalam bahasa inggris.  Harapan beliau adalah bukan hanya anggota EEC yang dapat meraih prestasi dalam bahasa asing, tetapi semua warga FEB Unila.  Dalam acara tersebut dihadiri oleh dosen-dosen, Ketua-ketua Program studi dan mahasiswa.

This morning FEB Dean Prof. Dr. Satria Nobility, S.E., M.Sc., at the park between building A and building B, pleased to open the ceremony launching the English Area, English Building and congratulated EEC FEB champions who have achieved in English. Hope he is not the only member of the EEC to achievement in foreign languages, but all citizens Unila FEB.  In the event was attended by lecturers, presidents of study programs and students.

IMG_20161118_081145IMG_20161118_081157

Kita tidak akan pernah tahu, sebelum kita melakukanya.  Ingatlah satu hal, usaha yang kita lakukan akan sebanding dengan hasilnya

We will never know, before we do so.  Remember one thing, the work we do will be worth it.

Updated: November 18, 2016 — 2:48 am